宁波江北怎么上杭州湾大桥

全部答案

  •   来回不便宜,走A4转杭浦过杭州湾大桥,然后走宁波绕城到杭甬高速宁波出口,东出口有个飞马雕塑,很好认。绕到宁波绕城时估计你会犹豫,因为有指示牌说直行到江北/镇海,千万不要直行,因为过去就是宁波北出口,要走地面道路,路根本没法走。应该走岔道去绕城转杭甬。
      绕城转杭甬有2个出口,前面一个是杭州方向,后面才是宁波。地面会有指示往机场方向。从宁波出口出来也要看仔细,先出来的茶道是机场路,后面才是出口。

    宁波出来是环城西路,环城西路一直开大概10公里不到就是环城北路,右转走环城北路,东段570号应该是快要到常洪隧道了。

    还有个路线就是宁波出口不要出来,走过大朱家出口,再从宁波东出口下。从宁波东出来要注意,先看见的岔道是甬台温高速的,后面50米那个才是出口的。宁波东出来之后是世纪大道,世纪大道一直走到底是常洪隧道,出了隧道就是环城北路东段起始点(1号)

    过路费是去时35 130,回来是120 35。

    一***