how to translate 情人眼里出西施?

好评回答
    有很多种翻译,前面有些人翻译过的那我在这里不重复了,下面的翻译希望能帮助你.
    1.Every lover sees a thousands graces in the beloved object.
    直译的话就是心里有谁,谁就优点成堆(情人眼里出西施).
    2.Hatred is blind as well as love.
    情人眼里出西施.
    3.Love is blind.
    情人眼里出西施.
    4.Love sees no faults.
    情人眼里出西施.
    5.She who loves an ugly man thinks him handsome.
    情人眼里出西施.

    f***