[英翻中]In my dream induced state I hadn

[英翻中]In my dream induced state I hadn't...In my dream induced state I hadn't realized the gravity of the situation.

The fact that I could feel her so vividly really made it hit home.

You are by far the most selfish person I've ever met. I'm through enabling you.

"I've given you every chance in the book, It's time to help yourself because I can't do it anymore. You cost me too much.

I don't want him to know. He won't handle it well and I don't need any more drama right now.

"Are you going to press charges?"

she held no false hope that I wouldn't turn her in. In fact I could feel her begging me to do it.

She knew beyond a shadow of a doubt that she'd crossed the line. The line she'd been straddling for some time now.

好评回答
    在我在被诱导至梦游状态下,我没意识到情况的严重性。
    事实上,我能感觉到她,那么真实,实在令我忍无可忍。
    我这辈子所见过的,你是最自私的人,我受够了你。
    「我给你的机会数不胜数,现在你自求多福吧,因为我不能继续下去,你太难侍候了,我伤不起。
    我不想让他知道,他不会处理得很好,我不想节外生枝。
    「你打算提出控诉吗?」
    她不会心存侥幸认为我不会把她供出来,事实上,我能感觉到她的乞求我这样做。
    她心里明白得很,她所做的太过份了,已不是一朝半日的事,已有好一段时间了。

    墨***

其他答案

  • 在我的梦中诱导状态我没意识到情况的严重性。
    事实上,我能感觉到她真的让它如此生动地一语中的。
    你是目前为止最自私的人我见过。我是通过使您。
    “我已经给了你机会在书中,它的时间来帮助你自己,因为我不能再继续做下去了。你花了我太多。
    我不希望他知道。他不会处理得很好,我不需要任何更多的戏剧现在。
    “你打算起诉吗?”
    她没有虚假的希望,我不会把她。事实上,我能感觉到她的请求我去做它。
    她知道无可置疑的,她越过界线。她一直在跨线有一段时间了。

    3***

  • 在梦中被循循诱导的状态下,我没意识到情况的严重性,
    我感受到她栩栩如生地存在着对我竟然是如此大的打击
    ??是至今我见过最自私的人,我已什麽都给了??
    我已给了??任何机会,是时候该靠你自己了,因为我已经无法再忍受下去,你浪费我许多时间
    我不想让他知道,他无法处理好它而且我已经不希望再发生更多突发状况
    "你要正式提告吗?"
    那时她相信我绝不会提告她,事实上我可感受到她乞求我这麽做
    无可置疑地,她知道她已越过那条界限,而且她已经跨越有一段时间了
    (参考自己+有道词典)

    3***