英雄连安装后,打不开

提示:(failed to find a supported hardware rendering device.Ensure that your system meets the minimum reguiiirememts for compang of Heroes. Verify that Directx is properly installed and that you have the latest drivers for your system.)无法找到支援的硬体成像装置.请确认你的电脑系统符合英雄连的最低需求,检查DirectX是否正确安装以及你是否在系统安装了最新版的驱动程式",我的电脑配置:CPU是p4 2.4GHz,内存是512m,显卡是ATI9550.DirectX 9.0c也是装了的.

全部答案

  • 重新安装游戏,不要更改游戏安装路径,也不要安装在中文路径下。

    伐***