用英文时见面问好都能说些什么?

或者说有哪几种问候方式?请给出相应的回答。
谢谢!

好评回答
    —How are you?
    —Fine,thank you.And you?
    —How do you do?
    —Nice to meet you.
    —Nice to meet you too.
    用于朋友之间的 很久没见了
    —How have you been?进来怎么样?
    —Just so so.What about you?还行,你呢?
    —Is there angthing interesting happening?有发生一些有趣的事吗?
    —Oh。let’s talk over coffee。让我们边喝咖啡边聊吧。

    潇***

其他答案

  • 看你有多长时间没见面了,还有看你们的关系如何.
    Hi, How are you?
    How have you been?
    How things are going?
    Hi
    Hello
    Hi, Nice to see you again.
    Hi, Is that you?
    etc..

    p***

  • 比较正式的(用于正式场合或彼此不熟悉的人之间):
    -How do you do?
    -How are you?
    -Fine, thanks, and you?
    -I'm fine, too.
    非正式的(用于非正式场合或彼此间比较熟悉的人之间):
    -Hello.
    -Hi.
    还有:
    -Good morning/afternoon/evening.

    x***