Lea Salonga的《Tell Me》 歌词?

Lea Salonga的《Tell Me》 歌词

全部答案

  •   Tell Me
    dudu
    JUST TELL ME 为什么
    眼神有话要说
    是不是 你想要认识我
    偷偷的看你 要让我等多久
    爱就爱 不要用慢动作
    OH NO NO 又是一个寂寞的单身派对
    彷彿没人参加只有我会像去
    不想打扮不是因为无所谓
    只是我看到男孩 不会哨子一直吹
    THAT'S RIGHT,MAYBE THAT'S WHT我没有男友
    长辈一直逼我需要多交男朋友
    交好的男友哪有这么顺手
    机会来了自然就会轻易到手
    A PARTY HERE A PARTY THERE实在不想说YO MAN I'M HERE
    真的不想在这里活活受虐
    绝对 不是 胆怯
    哪个男孩真的跟我看对眼
    浪漫故事我们一起演
    哈哈哈哈 这种笑话真的好笑
    偏偏这种夜晚就是这么叫好
    嘿 你走来我走开
    你又WALK BY 怎么这么没有天理
    BOY FRIEND YOU NETTER KNOW THAT YOU FLY
    我不像其他女孩永远都是那么坏
    我的脸红 心跳 呼吸 在加速
    真的应该怎么办 我看我只能摆COOL
    晚上戴著墨镜 却又怕超俗
    求你现在回头 我保证立刻回家吃素
    信不信 不由你 有够神奇
    眼神的交会产生一种电流
    说实在我也不太懂
    要我怎么说 要我怎么做 你才会明白我的心
    YOU'LL BE LOOKING AT ME I'LL BE LOOKING AT YOU LIKE A CARZY FOOL
    HOW DO I打个招呼 OF ALL THE BOYS I SEEN I REALLY WANNA MEET YOU
    湘湘你现在到底说不说
    大女人的气魄说做就做
    怎么接近你 我现在还在摸索
    怎么办怎么ㄑ一ㄠˊ怎么挪 但是
    就岁他不想做你的男朋友 是他的自由
    想听音乐 举手
    OK123 千万别想那么多
    拳一握 脚一踏 现在开始动
    终于到了重要关头就要开口
    这样这样的自信绝对不会失手
    拍拍你的背 进行自我介绍
    我叫WILL 你叫JILL 能不能在一起CHILL
    世界上的机会 通常只有3秒
    现在倒数3秒 准备好了没有
    这种感觉到底是真是假 快点告诉我
    不要瞬间冲动 在此错过
    HOW DEEP IS YOUR LOVE BABY。
      LET ME KNOW。 HOW DEEP IS YOUR LOVE BABY。TELL ME SO。

    匿名

  •   Tell Me
    作词:潘玮柏、易家扬
    作曲:Lee Hyun、Jinusean
    演唱:潘玮柏
    JUST TELL ME 为什么 眼神有话要说
    是不是 你想要认识我
    偷偷的看看你 要让我等多久
    爱就爱 不要用慢动作
    OH NO NO 又是一个寂寞的单身派对
    彷佛没人参加只有我会想去
    不想打扮不是因为无所谓
    只是我看到女孩 不会哨子一直吹
    THAT'S RIGHT,MAYBE THAT'S WHY
    我没女友
    长辈一直逼我需要多交女朋友
    交好的女友哪有这么顺手
    机会来了自然就会轻易到手
    A PARTY HERE A PARTY THERE
    实在不想说YO MAN I'M HERE
    真的不想在这里活受虐
    绝对 不是 胆怯
    哪个女孩真的跟我看对眼
    浪漫故事我们一起演
    哈哈哈哈 这种笑话真的好笑
    偏偏这种夜晚就是这么叫好
    JUST TELL ME 为什么眼神有话要说
    是不是 你想要认识我
    偷偷的看看你 要让我等多久
    爱就爱 不要用慢动作
    嘿 你走来我走开
    你又WALK BY 怎么这么没有天理
    GIRL FRIEND YOU BETTER KNOW THAT YOU FLY
    我不像其他男孩永远都是那么坏
    我的脸红 心跳 呼吸 在加速
    真的应该怎么办 我看我只能摆COOL
    晚上戴着墨镜 却又怕超俗
    求你现在回头 我保证立刻回家吃素
    信不信 不由你 有够神奇
    眼神的交会产生一种电流
    说实在我也不太懂 要我怎么说
    要我怎么做 你才会明白我的心
    YOU'LL BE LOOKING AT ME
    I'LL BE LOOKING AT YOU
    LIKE A CARZY FOOL 她跟我打个招呼
    OF ALL THE GIRLS I SEEN
    I REALLY WANNA MEET YOU
    JUST TELL ME 为什么 眼神有话要说
    是不是 你想要认识我
    偷偷的看看你 要让我等多久
    爱就爱 不要用慢动作
    潘玮柏你现在到底说不说
    男子汉的气魄说做就做
    怎么接近你 我现在还在摸索
    怎么办怎么瞧怎么挪 但是
    就算她不想做你的女朋友
    是他的自由 想听音乐
    举手 OK123 千万别想那么多
    拳一握 脚一踏 现在开始动
    终于到了重要关头 就要开口
    这样这样的自信绝对不会失手
    拍拍你的背 进行自我介绍
    我叫WILL 你叫JILL 能不能一起CHILL
    世界上的机会 通常只有3秒
    现在倒数3秒 准备好了没有
    这种感觉到底是真是假 快点告诉我
    不要瞬间冲动 在此错过
    HOW DEEP IS YOUR LOVE BABY。
      LET ME KNOW。 HOW DEEP IS YOUR LOVE BABY。TELL ME SO。 JUST TELL ME 为什么 眼神有话要说 是不是 你想要认识我 偷偷的看看你 要让我等多久 爱就爱 不要用慢动作 JUST TELL ME 为什么 眼神有话要说 是不是 你想要认识我 偷偷的看看你 要让我等多久 爱就爱 不要用慢动作 HOW DEEP IS YOUR LOVE BABY。
      LET ME KNOW。 HOW DEEP IS YOUR LOVE BABY。TELL ME SO。 JUST TELL ME 为什么 眼神有话要说 是不是 你想要认识我 偷偷的看看你 要让我等多久 爱就爱 不要用慢动作 (为您解答,希望帮到您,如有用,请选下方“对我有用”谢谢采纳。
      )。

    j***

  •   (louie ocampo/allan ayque)
    There are nights
    When I can't help but cry
    And I wonder why
    You have to leave me
    Why did it have to end so soon
    When you said that you would never leave me
    Refrain:
    Tell me
    Where did I go wrong
    What did I do to make you change
    Your mind completely
    When I thought
    This love would never end
    But if this love's not ours to have
    I'll let it go with your goodbye
    (instrumental)
    Oh, why did it have to end so soon
    When you said that you would never leave me
    Tell me
    Where did I go wrong
    What did I do to make you change
    Your mind completely
    When I thought
    This love would never end
    But if this love's not ours to have
    I'll let it go with your goodbye
    Oh, tell me
    Where did I go wrong
    What did I do to make you change
    Your mind completely
    When I thought
    This love would never end
    But if this love's not ours to have
    I'll let it go with your goodbye
    Read more: Lea Salonga - Tell Me Lyrics | MetroLyrics。

    匹***

  •   Tell Me
    歌词如下:
    There're so many things I wanna say
    我有很多话想说
    There're so many thoughts inside of me
    有很多想法在我的脑海里
    But my words can seem to find a way
    但我的话好象在寻找一条道路
    I can see you changing more and more
    我能看见你越来越多的变化
    Acting like you didn't do before
    做得就像你以前做的一样
    I see you slipping away
    我看见你溜走了
    But I don't wanna lose you
    但我不想失去你
    I would do anything for us to remain
    我将做留下(你的)任何事情为了我们
    'Cause I know that we can make it last
    因为我知道我们能在一起
    To be true
    真的
    I don't wanna lose you
    我不想失去你
    Tell me that you love me from the heart
    告诉我你从心里是爱我的
    And nothing in the world can tear us apart
    世界上没有任何东西能让我们分离
    Tell me that we'll be together
    告诉我,我们将在一起
    The rest of our lives, baby now and forever
    现在和将来,一起度过我们的余生,
    Tell me that you still believe in everlasting love
    告诉我你仍然坚信永恒的爱
    And we'll always be together
    我们将永远在一起
    Baby take a look inside yourself
    看看你的内心,宝贝
    Am I the one you see or someone else
    我是否还是原来你看到的我或是其他人
    Baby please be true you've gotta let me know
    请真实的告诉我
    Tell me what to do to make you show
    告诉我你会做什么
    'Cause I don't wanna feel this insecure
    因为我不愿觉得没有安全感
    You've gotta give me a sign
    你已经给了我一个信号
    Cause I don't wanna lose you
    因为我不想失去你
    I would do anything for us to remain
    我将做能留下你的任何事情,为了我们
    'Cause I know that we can make it last
    因为我知道我们能在一起
    And I know that we can make it last
    我知道我们能在一起
    To be true
    真的
    I don't wanna lose you
    我不想失去你
    Tell me that you love me from the heart
    告诉我你从心底里是爱我的
    And nothing in the world can tear us apart
    世界上没有任何东西能让我们分离
    Tell me that we'll be together
    告诉我,我们将在一起
    The rest of our lives, baby now and forever
    现在和将来,一起度过我们的余生
    Tell me that you still believe in everlasting love
    告诉我你人坚信永久的爱
    And we'll always be together
    我们将永远在一起
    Remember all the promises we made
    记得所有我们定下的约定
    Remember all the words we used to say
    记得所有我们曾经说过的话
    That an open heart will always find a way
    那样敞开心扉将能找到一条道路
    What would it take for me to make you realize
    能让你意识到我所做的一切
    And I know that we can make it last
    我知道我们会在一起
    To be true
    真的
    I don't wanna lose you
    我不想失去你
    Tell me that you love me from the heart
    告诉我你从心底里是爱我的
    And nothing in the world can tear us apart
    世界上没有任何东西能让我们分离
    Tell me that we'll be together
    告诉我,我们将在一起
    The rest of our lives, baby now and forever
    现在和将来,一起度过我们的余生
    Tell me that you still believe in everlasting love
    告诉我你人坚信永久的爱
    And we'll always be together
    我们将永远在一起。

    刹***