英译汉:请各位高手仁兄帮帮忙啊

"Seekhelp--Seekattention--Seekdominance"Thepreschoolchildrengenerallyareabletomaximizetheirinteractionswiththeteachersgainingaccesstotheirattemptstoindividualizeandalsogainingattentionfortheirindividualefforts.Fieldnotesindicatethatmoreinteractionstakeplacebetweenchildrenandteachersthanbetweenthechildrenthemselves.Agroupofolderboyswhofrequentlygeneratedtheirownpretendplayweretheexception.VerbalCommunicationSpaceisusuallysharedwithadultsandconversationisencouraged.Frequently,verbalexchangeisrelatedtowhatthechildhasdonetomaterials.AbstractThinkingCohen(1969/76)presentstheargumentthatabstractthoughthasthreemajorc ,analyticabstraction,andtheabilitytoextractinformationfromanembeddingcontext.Althoughitwasnotpossibleto"getinside"children'sheads,theirobservablebehaviorcouldbeseentolaythegroundworkforsuchanorientationintheirdiversityorexperienceanduseofadifferentiatingvocabularyinthemultipleopportunitiestheyhadforexperiencingconcretecomponentsofclassifications(number,fruit,color,etc.)andintheopportunitiesprovidedinwhichtheycould"pullout"ofamaterialanaspecttheywishedtoelaborate.Thoughsuchexperienceseenonlytangentiallyrelatedtotherequirementsofpublicschooling,theteachersfirmlybelievedthattheseexperienceswerewhatwereappropriateforyoungchildren.InterestinglywhenIreturnedtotheclassroomlateintheyear,theheadteachergreetedmewithpride:"Oh,I'msogladyou'recometoseeus.We'resoproudofourchildren.Threeofthemarereadingalready."这是一篇文章中的一部分.文章讲的是美国家庭对孩子的教育,关于黑人与白人的不同的对孩子教育方式.

好评回答
      " 找寻帮助 -- 找寻注意 -- 找寻支配 " 幼稚园孩子通常能够取他们的互动最大值得到接触他们的尝试个别化以及为他们的个别努力得到注意的老师。 Fieldnotes 指出较多的交互作用在孩子和老师之间发生超过在孩子之间他们自己。 时常产生了的一群较年长的男孩他们自己的假装游戏是例外。
       口述的沟通空间通常与成人和交谈一起分享被鼓励。 时常,口述的交换到孩子已经做到材料的被讲。 抽象的思考科恩 (1969/76) 呈现抽象的想法有三个主要的成份的争论: 知识,分析的抽象化的宽度, 和能力探取来自埋置探温器上下文的数据。 虽然 " 进入 " 孩子的头是不可能的,但是他们的观察得出行为可能被调查为他们的不同的如此的定方位放置土地的工作或者经验和多个机会的区别字汇的使用他们为经历分类 (数字,水果,颜色, 等等。
      ) 的具体成份有了而且在机会提供了在哪一个他们可以材料一个方面 " 撤出 " 他们想要详细地说明。 讲到公众学校教育的需求的只有切线地被见到的虽然如此的经验 , 老师坚固相信这些经验是适合年轻的孩子东西。 有趣地当我回到了在那年中很迟的教室的时候, 头老师用自傲致敬了我: "哦, 我如此高兴你被来见我们。
       我们我们的孩子如此骄傲。 他们中的三个正在已经读。" 。

    和***

其他答案

  •   求助--寻找电台--寻求主导权"学龄前儿童一般都能最大限度地获取与老师互动企图个体和个人的努力,也取得瞩目。 施测显示更多的儿童和教师之间相互作用发生过小孩的关系。 一群年长男生经常假装发挥自身产生的例外。 口头沟通与分享的空间,通常是鼓励成人和交谈。
       经常 口头沟通与孩子做什么材料。 抽象思维柯恩(1969至1976年)列出论据抽象思维有三大组成部分: 广度知识,解析抽象、 提取信息的能力从一个嵌入。 虽然它不可能"走进"童话首长 他们的行为明显地可以看出工作奠定了这种取向多元化或经验的区分和使用多个词汇的机会,为他们遇到的具体内容分类(号码 水果,色彩, 等)和提供的机会,可以"掏"的物质,他们希望阐述的一个方面。
       虽然这些经验仅切相关规定公立学校、 教师坚信这些经验是什么人适合小朋友。 有趣当我回到教室晚一年 校长迎接我满怀:"哦,我很高兴你来看望我们。 我们引以为傲的下一代。 他们3位已经阅读。

    1***