益盟操盘手领先机构版的资金画线怎么弄?

好评回答
    先.选.中.一.只.个.股,点.击.九.龙.擒.庄,再.点.击.超.级.资.金.或.大.户.资.金,然.后.旁.边.就.有.画.线.功.能.了,手.动.在.K.线.图.或.者.资.金.走.势.图.上.画.线.即.可。不.过,领.先.机.构.版.的.画.线.都.没.有.什.么.标.准.的,可.能.同.一.只.股.票.大.家.的.画.线.结.果.都.会.不.同。这.可.能.会.给.一.些.人.造.成.困.惑,不.过.我.觉.得.这.倒.是.不.错,毕.竟.软.件.是.死.的,人.是.活.的。换.成.自.动.画.线.肯.定.省.事,但.就.失.去.了.炒.股.本.身.的.乐.趣.和.意.义.了。

    肆***

其他答案

  • 不.会.的.话,就.去.益.盟.官.网.看.看.领.先.机.构.版.的.培.训.视.频.呗。

    稍***

  • 在.领.先.机.构.版.的.九.龙.擒.庄.里.可.以.画.线.的,能.够.看.出.主.力.的.行.为。

    唠***