谁知道魔兽争霸的对白翻译啊

就是要出场时和一般时候的对白

全部答案

  •   -=兽人=-
    苦工-
    =建造音效=
    - Ready to work! 准备工作
    =选定音效=
    - Hmmm? 恩?
    - Yes? 是的?
    - Something need doing? 要做点什么吗?
    - What you want? 你想要什么?
    =行动/执行动作音效=
    - Okie dokie。
       好的好的
    - Be happy to。 很乐意
    - Work, work。 干活呀干活
    - I can do that。 我做的了
    =骂玩家音效=
    - Whhaaaaaattt? 什 么???
    - Me busy, leave me alone。
       我很忙,别烦我
    - No time for play。 没时间玩耍
    - Me not that kind of Orc。 我不是那种兽人
    =攻击音效=
    - [。
      vs 英雄] Why not? 为什么不?
    - I''ll try 我试一下
    - Get em! 扁他们!
    - Ok 好!
    =击中音效=
    - Owww! 喔
    咕噜兽-
    =建造音效=
    - My life for the Horde! 为部落而生!
    =选定音效=
    - Yes? 是的?
    - Huh? 哈?
    - Master? 主人?
    - What you want? 你想要我干什么?
    =行动/执行动作音效=
    - Loktar! 兽人语
    - Zugzug! 兽人语
    - Dabu! 兽人语
    - Swobu! 兽人语
    =骂玩家音效=
    - Why you poking me again? 为什么又戳我?
    - Why don''t you lead an army instead of touching me? 你怎么不去指挥部队而一直碰我?
    - Poke, poke, poke, is that all you do? 戳戳戳,你就会干这个吗?
    - Eww, that was kind of nice。
       呃,这还差不多
    - Me so horned, me hurt you long time! 我有角,我会伤到你的哦
    - Me no sound like Yoda, do I? 我听起来不象尤达(星战系列),(以尤达的口气)是吗?
    - It not easy being green。
      。。 (用唱的) 绿皮肤可不简单哟~
    =攻击音效=
    - [。vs 英雄] For the Horde! 为了部落!
    - Hiyah! 嗨呀!
    - Time for killing! 杀戮的时刻到了!
    - Time to die! 去死吧!
    猎头者-
    =建造音效=
    - Venegence for Zulti 为Zul'jin报仇!(zul'jin是魔兽2中的巨魔族老大)
    =选定音效=
    - Who you want me kill? 想让我杀谁?
    - What? 什么?
    - Wasch you want me do?* 想让我干吗?(Wasch you=what you,读读看是不是这样?)
    - Wasch you want me go?* 想让我去哪?(该是where''j you,参见battle。
      net creeps中的Forest troll页)
    =行动/执行动作音效=
    - Ahhh! 啊!
    - Anything you want 怎样都行
    - Joo got it man!* 了解了兄弟
    - Yeah, hehe hehe hehe he! 耶~呵呵,呵呵,呵呵,呵!
    =骂玩家音效=
    - Wasch you bother me for?* 为什么烦我
    - Leave it to me, I take a big weight off your shoulders! 交给我吧,我给你减轻负担
    - Schoo wanna buy a cigar?* (Schoo = you) 你想来只烟吗?
    - Luuucyy!
    - Say hello to my lil friend。
      跟我的小朋友说声好
    =攻击音效=
    - [。vs 英雄] Asdingo! 兽人语
    - Asdingo! 兽人语
    - Don''t mess with the bad guy! 别惹我,我是个坏人!
    - It''s time for a lil blood! 血债血偿!
    弩车 - (注解:音效全是噪音没有文字 )
    牛头人 -
    =建造音效=
    - May my ancestors watch over me! 愿我的祖先注视着我!
    =选定音效=
    - Bring it on! 来吧!
    - I am able to help! 我帮的上忙
    - How now! 现在怎么样?
    =行动/执行动作音效=
    - For the Tribes! 为了部落!
    - Immediately! 马上!
    - Well done! 干的好!
    =骂玩家音效=
    - Do not push me, or I wil impale you on my horns! 别推我,要不我会用我的角顶你。

    - Doubles!
    - Got Milk? 要奶吗?
    - There''s a lot at stake here! 别的地方有很多树桩!
    - Hey, what are these letters burned on my ass? 嗨,在我PP上印的什么字?
    - Oh ley !**
    - (玻璃碎裂) Sorry! 抱歉!
    =攻击音效=
    - [。
      vs 英雄] Ruuuuaahh! 喊声
    - Death to the enemies of the Horde! 部落的敌人受死吧!
    - Death to the Enemy! 敌人受死吧!
    - Start running! 逃跑吧!
    =击中音效=
    - Euuhhhhh! 喊声
    狼骑兵- (趣味注解: 他的死亡音效文件名是''raiderdeath''但他叫做 ''wolfrider'' )
    =建造音效=
    - Ready to ride! (狼的喘气和吠叫声) 狼骑就绪!
    =选定音效=
    - Yes Cheiftan? (狼的喘气声) 是,酋长?
    - Hmmmm? (狼的呻吟声) 恩??
    - Need something? (狼的喘气声) 需要什么吗?
    - Say the word! (狼的吠叫声) 说啊!
    =行动/执行动作音效=
    - No problem! (狼的吠叫声) 没问题!
    - Hi yah!* (狼的跑动声) 嗨呀!
    - Mush! (狼的跑动声和呻吟声)
    - Let''s ride! (狼的跑动声和呻吟声) 冲吧!
    =骂玩家音效=
    - Down boy! (狼的吠叫声) 下来,小孩!
    - You''re annoying my dog! (狼的吠叫声) 你若恼我的狗了!
    - What''s that smell? (狼的喘气声) Oh! Bad dog! (狼的哭叫声) 那是什么气味?啊!坏狗狗!
    - I''m hungry like the wolf! (狼的笑声) (注解: 听起来想狼的笑声。
      。。 当然,如果它们能笑的话) (用唱的) 我饿的象头狼!
    =攻击音效=
    - [。vs 英雄] For the glory of the War Chief! 为了酋长的荣耀!
    - Sick em! (狼的咆哮声)
    - Taste my steel! (狼的吠叫声) 尝尝我的铁刃!
    - For Doomhammer! (狼的吠叫声) 为了毁灭之锤(一个部落吧?)
    飞龙骑士-
    =建造音效=
    - Ready to soar Master! 准备飞行,主人!
    =选定音效=
    - Are there enemies above? 有敌人在天上吗?
    - Un double!*
    - Sping Chieftan!* 正在侦察,酋长!
    - I need order! 我需要命令!
    =行动/执行动作音效=
    - To the winds! 与风同行
    - Let''s fly! 我们飞吧!
    - Onward and upward! 向前,向上!
    - Yee Haw! 呀呼~
    =骂玩家音效=
    - Peter! I can fly! Peter,我会飞了!Peter。

    - I can see my house! 我看家我家房子了!
    - The onnnly way to fly! 飞行的唯一办法
    - I''m getting a little dizzy! 我有点头晕了!
    - Flash! (飞兽在咆哮) Ah ha ha! 闪光吧,啊哈哈!
    - Fly the friendly skies! 飞向友好的天空!
    - Look, up in the sky! It''s a bird! It''s a plane! It''s ME! 看天上,那是一只鸟,那是一架飞机,那是我!
    =攻击音效=
    - [。
      vs 英雄] Death to all who oppose the Horde! 挡我部落者死!
    - Die! 死!
    - Death from above! 空中者死!
    - Victory for the Horde! 我族必胜!
    - For the glory of the Horde! 为了部落的荣耀!
    柯多兽- (趣味注解: 在游戏和建造描述里面它们都叫''Kodo'' 但是在音效文件里面它们都叫 ''Koto'' ) 所有其他音效都是柯多兽的咆哮。

    =骂玩家音效=
    - Here comes the beast again! 野兽又回来啦!
    萨满法师 -
    =建造音效=
    - Storm, Earth, and Fire, head my call! 风暴,大地,火焰,接受我的召唤吧!
    =选定音效=
    - Yes? 是?
    - Yes, War Chief? 是,酋长?
    - How can I help? 要我怎么帮忙?
    - Direct me! 指引我吧!
    =行动/执行动作音效=
    - Understood! 了解!
    - A wise plan! 明智的计划!
    - For the Horde! 为了部落!
    - Right away! 马上!
    =骂玩家音效=
    - You ever get hit by lightning where the sun don''t shine?你曾在没有太阳的地方被雷击过吗? (闪电声) (注解: 哎哟!)
    - Back off pup! 后退,小子!
    - The sky is falling! 天空,正在坠落!
    - Raindrops keep falling on my head! (用唱的) 雨水不停落在我的额头~~
    - No time for play, we have war to ! 没有时间玩啦,我们有仗要打!
    - Electrifying! 放电!
    - Blame it on the rain! Huh ha ha! 怪那些雨水吧!哼哈哈哈!
    =攻击音效=
    - [。
      vs 英雄] I dedicate my power to the Horde! 为部落贡献我的力量!
    - Thunder! (雷鸣声) 雷!
    - Power to the Horde! 以部落的力量!
    - Feel the ground trrremble!* 感受大地的颤抖吧!
    - Lightning! (闪电声) 电!
    巨魔巫医-
    =建造音效=
    - Someone call for de doctor?* 有人召唤巫医吗?
    =选定音效=
    - I hear de summons!* 我听到了你的呼唤!
    - How may I serve? 我要怎样服务?
    - You sick, me help? 你生病,我帮忙?
    - What you be cravin?* 你在渴望什么?
    =行动/执行动作音效=
    - Pasdingo! 兽人语
    - Ride eway!* (Right away!) 立刻!
    - Da be good choice, man!* 正确的选择,兄弟!
    =骂玩家音效=
    - E com bou com!* ** 兽人语
    - Do you be feelin well?* 你感觉好吗?
    - I may have somethin for ya!* 我可能有东西要给你
    - We be jammin! 有干扰!
    - It''s a cook book。
       A cook book! 这是一本烹调书,一本烹调书!
    - Soil and grain is made from Trolls!
    - [广播员]: Fankuisan? [Fakuisan]: Yes? Go ahead。
       [广播员]: What the Iron Troll is doing right now, is putting the heads in a pot。 They have to boil for 20 minutes, so that the eyes can be used in a second dish, an eye and ra**erry sorbet。
       [女声]: Mmmm! Sounds good! (可以清楚得听见头普通一声掉进水的声音)
    [广播员]: Fankuisan? [Fakuisan]: 恩?说吧。 [广播员]: 现在武装巨魔在做的就是把他们的头放进一个罐子里。
      蒸他们20分钟,然后眼睛就可以用在甜点上,一个有眼睛的果汁冰糕。 [女声]: 恩~~~~听起来不错啊~!(可以清楚得听见头普通一声掉进水的声音)
    =攻击音效=
    - [。vs 英雄] Ahhh! 啊!!
    - I do it。
      。。 Now! 现在就做!
    - Blah aha hul!* ** 兽人语!
    - Blah!
    剑圣- (英雄,城镇中心)
    =建造音效=
    - I obey the six vengance!
    =选定音效=
    - I am yours! 我属于你!
    - Ohh! 噢!
    - Yesa, Lord!* 是,主人!
    - What task is there?有什么任务?
    =行动/执行动作音效=
    - I hearo and obey!* 我听从命令!(剑圣说的是日式英语……把r音发成鲁等)
    - Hai! 日语,嗨咿!
    - Excellent choice! 完美的选择!
    - Yes, huh! 是,哈!
    =骂玩家音效=
    - Snatch the pebble from my hand, grasshopper!
    - My a blade can cut through armor, and still cut a tomato!* 我的刀可以切穿盔甲,切到里面的番茄(心脏)
    - Twin blade action, for clean, close shave everytime! 看我的双刀流……每次都可以把脸刮的很干净~(剔须刀呀?)
    - Wasabi! 日语,芥末 (……剑圣整个一日本武士)
    =Attack Sounds=
    - [。
      vs 英雄] For the burning Blade! 为了燃烧之刃
    - Taste a* my blade! 尝尝我的利刃
    - Ailease! *喊声*
    - Hooah! *吼声*
    先知- (英雄,城镇中心)
    =建造音效=
    - The future is ours! 未来属于我们!
    =选定音效=
    - My eyes are open。
       我洞悉一切
    - Seeing is believing! 眼见为实
    - Do you need my counsel? 需要我的忠告吗?
    - Destiny awaits。 命运在等待
    =行动/执行动作音效=
    - It is certain。
       确信无疑
    - Of course。 当然
    - I see。 明白
    - Watch out!
    =骂玩家音效=
    - I see dead people。
       我看见死人了(开地图秘籍哦,果然是farseer)
    - Touch you tongue to mine! 敢用你的舌头舔我! (狼的呻吟声)
    - Concentrate and ask again。
       思想集中一点!再问我一遍
    - Outlook not so good。 前景不太理想(暗指微软的outlook不太好用)
    - Reply hazy。 Try again! 回答的摸棱两可,再说一遍!
    =攻击音效=
    - [。
      vs 英雄] Spirits of Earth and Storm, strike! 大地与风暴的灵魂啊,攻击吧!
    - Strike! 进攻!
    - Look out! 注意!
    - Attack! 进攻!
    牛头人酋长- (英雄,城镇中心)
    =建造音效=
    - I have an axe to grind! 我有把斧子要磨
    =选定音效=
    - I stand ready! 我准备好了
    - Your command? 你的命令?
    - Your order? 你的指示?
    - What would you ask of me? 你要我做什么?
    =行动/执行动作音效=
    - Done! 完成!
    - For my ancestors!为了我的祖先们!
    - An excellent plan! 好计划!
    - Yes Chieftan? 是,酋长?(他自己也是酋长哦)
    =骂玩家音效=
    - Mmmm。
       My back is killing me! 唔,我的后背要了我的命。
    - I need to take a load off! 我需要减轻负荷。
    - Rrrrggg! I think I have a splinter! 呃啊~~~~我想我的骨头碎了!
    - These poles are heavy, I should find someone else to tote em!这些柱子好沉啊,我该找别的人来背它(找个真人来作我的图腾)
    - I used to have to go to war uphills, both ways!我以前打仗的时候还得上坡,两个方面……
    - Your way, right away! 一是你上,二是马上
    =攻击音效=
    - [。
      vs 英雄] For the War Chief and the Tribes! 为了酋长和部落!
    - For the Tribes! 为了部落!
    - Honorguide me!* 荣誉引导着我!
    - None shall pass! 把命留下!
    -=亡灵=-
    侍从=建造音效=
    - The damned stand ready! 诅咒者就绪!
    =选定音效=
    - My life for Nazul! Ner ''zhul万岁!(Nazul应为Ner ''zhul,UD的老大,下同)
    - I wish only to serve! 服从是我的天命!
    - Thy bidding, Master? 您的命令,主人?
    - Where shall my blood be spilled? 我的热血应撒向何处?
    - I bow to your will。
       服从您的意愿。
    =行动/执行动作音效=
    - Yes, Master! 是,主人!
    - I gladly obey。 我乐意服从。
    - My fate is sealed。
       我的前途是未知的。
    - Thy will be done! 您的意愿已完成!
    =骂游戏者音效(就如星际里连续点多次一样)=
    - This is the hour of the scourge! 天罚的时代降临了!
    - Death shall cleanse the world! 死亡将清洗大地!
    - All I see is blackness。
      。。 Oh, my hood''s down。 我见到无尽的黑暗…噢,我的头巾掉下来了。
    - Let blood drown the weak! 让血海淹没弱者吧!
    - My life for Aiur! Uh, I mean Nazul! Aiur万岁!啊,我指的是Ner ''zhul!
    - The living be cursed! 诅咒生者!
    - Would you like to know the secret to eternal happiness? Page 246。
       想知道永恒的幸福的秘密吗?翻到246页。
    - Once you head down the Dark Path, forever will it dominate your destiny! And you get dental。
       一旦你步入黑暗,它会永恒支配你的命运!
    =攻击音效=
    - [。vs 英雄] I am sanctified! 我被净化了!
    - Death shall reign! 亡灵支配一切!
    - Fear the Reaper! 在死神面前颤抖吧!
    - Let life cease! 生命,终结吧!
    噬尸鬼 - (注解: 所有其他音效都是噪音)
    =骂玩家音效=
    - Me eat dead people! 我吃死人~
    - Me scary! 我很可怕吧~
    - Me eat brains! 我吃脑髓~
    - No guts, no glory! 不贪婪地吃,怎么能获得荣耀!
    又译“要吃内脏才有荣誉 (双关语)”
    地穴魔王- (趣味注解: 他的死亡音效文件名是''PitFiendDeath'' 而不是''CryptFiend'' )
    =建造音效=
    - The sleeper awakes! 沉睡者苏醒了!
    =选定音效=
    - Proceed! 前进!
    - Make your choice!请指示!
    - You rang? 你在召唤我吗?
    - I await。
       待命。

    =行动/执行动作音效=
    - [召唤Vile Insects] Rise! 起来吧!
    - By Narube!** 以Narube的名义!
    - What''s done is done! 奉命行事!
    - The time is now! 是时候了!
    - Yes, Master! 是,主人!
    =骂玩家音效=
    - What a tangled web we weave!我们编织的网多么缠绕!。

    太***