翻译好美文章

  Think about the different ways that people use the wind. You can use it to fly a kite or to sail a boat. Wind is one of our cleanest and richest power sources(来源), as well as one of the oldest. Evidence shows that windmills(风车)began to be used in ancient Iran back in the seventh century BC. They were first introduced to Europe during the 1100s, when armies returned from the Middle East with knowledge of using wind power.
  For many centuries, people used windmills to grind(磨碎)wheat into flour or pump water from deep underground when electricity was discovered in the late 1800s, people living in remote areas began to use them to produce electricity. This allowed them to have electric lights and radio. However, by the 1940s when electricity was available to people in almost all areas of the United States, windmills were rarely used.
  During the 1970s, people started becoming concerned about the pollution that is created when coal and gas are burned to produce electricity. People also realized that the supply of coal and gas would not last forever. Then, wind was rediscovered, though it means higher coasts. Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind.

好评回答
    想想看,人们有不同的方式来使用风力,你可以用它来放风筝,或驱动小帆船。风力是我们最洁净和用之不竭的动力来源,也是人类最早利用的能源之一。有证据表明,早于公元前7世纪的古代伊朗,人类就开始使用风车。风车最先在12世纪传入欧洲,当军队从中东归来,亦带回了利用风力的知识。
    多个世纪以来,人们利用风车将小麦磨碎成面粉,或从地下深处将水抽出。虽然在19世纪末期发现了电力,居住在偏远地区的人,开始使用风力来发电,让他们使用电灯和无线电。然而,20世纪40年代的美国,几乎所有地区都有电力的提供,风车就渐被淘汰使用了。
    在20世纪70年代,人们越来越关注用煤炭和天然气燃烧发电所带来的污染,人们也意识到,煤和天然气的供应将不会永远持续下去。然后,风力被重新发现,尽管它意味着走向外海。现今,利用风力来产生电力所需的发展趋势不断增长,这已经是一个全球性的运动。

    墨***

其他答案

  •  想一想人们利用风资源的不同方式,你可以用来放风筝,或是驾驶帆船。风能是世界上最干净也是最富有的能源来源,同时也是使用最早的能源有证据表明,在公元前七世纪的伊朗,人们已经开始使用风车了。大约在12实际,使用风能的知识随着从中东返回的军队将它们传入了欧洲。几个世纪以来,人们使用风车将小麦磨成面粉,或是将水从深深的地下抽出来,在19世纪晚期,电力发明之后,生活在偏远地区的人们开始使用风车发电。这样他们就可以使用电灯和收音机。 但是,到了20世纪40年代的时候,当电力可以充分的供给给差不多全美国的时候,风车也几乎退出了历史舞台。
    20世纪70年代的时候,人们开始担心由煤及天然气发电而燃烧产生的污染,人们也开始认识到煤和天然气的供给也不是无极限的。然后,风能被重新发现,尽管风能花费更多。 如今,使用风能来为我们提供越来越多的电力成为了一个全球性的行动。

    2***

  • 想一想人们采取不同方式利用风。你可以用它来放风筝或驾着小船。风是我们最清洁和最富有的的动力源,也是其中最古老的一个。有证据表明,风车起初被用于公元前七世纪的古代伊朗。在12世纪,当懂得使用风力发电知识的军队从中东返回时,它们也首次被传入欧洲。许多世纪以来,人们利用风车磨把小麦磨碎成面粉或用水泵从地下深处抽取水,当19世纪末期电被发现后,居住在偏远地区的人开始使用它们来发电。这使得他们有了电灯和无收音机。然而,在20世纪40年代,几乎美国的所有领域的人都可使用到电力,风车很少被使用。
    在20世纪70年代,人们开始越来越关注煤炭和天然气燃烧发电时所产生的污染。人们也意识到,煤和天然气的供应将不会永远持续下去。于是,风再次被发现,尽管它意味着更高的海岸。现今,有一个全球性的的运动,就是通过利用风能来供应我们越来越多的电力。

    飞***