难理解的英语题(2)

这是道听力题,原文只播了一遍,八成是这样的:
Girl:What's your prediction about future schools?
Boy: Oh, I predict that there will be NO schools!

Question:What can you learn from the dialogue?
A: There may be no schools.
B: The boy doesn't like schools.
C: The boy doesn't go to school any more.

班里选A和选B的各占一半,非常郁闷……

好评回答
    当然选B了
    这题没任何争议,未来的世界不可能因为这个男生不喜欢学校就没有学校。

    圆***

其他答案

  • 应该是选A,school在这里应理解为“课堂”而不是“学校”,而且may be符合prediction。
    句例:I have school tomorrow and I don't want to go!

    墨***

  • 选 B 啊
    材料只表示出男孩子的看发,所以回答按照boy的回答

    x***