歌词

寻:
    布兰妮的《Baby Baby one more time》的歌词及翻译的中文。

好评回答
      Baby One More Time
     歌手:Britney Spears     专辑:Baby One More Time
    (Oh baby baby)(Oh baby baby)!
    (噢,宝贝,宝贝!)(噢,宝贝,宝贝!)
    Oh,baby baby !
    噢,宝贝,宝贝 !
    How was I supposed to know ?
    我怎么会知道?
    That something wasn't right here。
       有些事情不对劲。 I shouldn't have let you go。 我本不该让你走。 And now you're out of sight yeah。 现在你已消失了。 Show me how you want it to be。
       告诉我你想怎样。 Tell me baby! 告诉我,宝贝! Cause I need to know now。 因为我需要现在知道。 Oh,because! 噢,因为! My loneliness is killing me。
       我的孤独在折磨我。 (And I)I must confess。 我必须坦白。 I still believe。 我仍然相信。 (Still believe) 仍然相信。 When Im not with you I lose my mind。
       当不和你在一起时我迷失了方向。 Give me a sign! 给我个提示! Hit me baby one more time! 宝贝再次拥抱我吧! The reason I breathe is you。 你是我活着的理由。
       Boy you've got me blinded。 你使我盲目。 Oh,pretty baby。 噢,漂亮的宝贝。 There's nothing that I wouldnt do。 为你我会去做任何事。 Its not the way I planned it。
       那不是我计划中的事情。 Show me how you want it to be。 告诉我你想怎么样。 I must confess。 我必须承认。 That my loneliness is killing me now。
       我的孤独正在折磨我。 Dont you know I still believe that you will be here。 我仍然相信你会在这里。 Hit me baby ! 拥抱我吧,宝贝! 。

    无***