邮件发不出去,怎么回事?

This is the Postfix program at host  .

I'm sorry to have to inform you that the message returned
below could not be delivered to one or more destinations.

For further assistance, please send mail to

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the message returned below.

      The Postfix program

<happy456@ >: User "happy456" has used up his quota.
这是我发出去邮件后收到的系统回信,我也看不明白,不知道是什么原因,对方邮箱肯定是对的。

全部答案

  • 英文的意思是:
    这是在主人   Postfix 计画
    我为~感到抱歉必须告知你信息回
    在下面不可以被递送到一或较多的目的地。
    对於进一步的协助,请送  邮件给
    如果你这麽做,请包括这项问题报告。 你能
    在下面从~划除你的自己本文信息被送回的。
    你在发一便到另一个邮箱,如果不行,就说明邮箱地址有问题.或者你换一个邮箱在发

  • 服务器忙,多试几次就可以了

    1***