帮我把这段英语翻译成中文

I was your girl
Gave you my world
My everything
But you wouldn't see
I had your back
I backed you up
Whatever I did
Was never enough
Just you
You
That's all you ever thought about
No one matters like you do
What goes around comes around
You should know by now
Bet you never thought that I could break you
Did you think that I would look the other way
Yeah you had it all figured out
But tell me who's the one who's crying now
The palm of your hand
That was your plan
Gave me no time
But now you want mine
It's all about take
You took too much
Nothing inside
I'm all used up
Come on
Nothing else matters like you do
You know what I'm talkin' about don't you
On your one night stands
should've thought about that
Says she's just a friend
Are you satisfied now
Cause you can't hold me down
Not now
I wanna thank you 'cause now I'm free
I can breathe again and I'm never going back to you
Yeah yeah
Bet you never thought that I could break you

好评回答
    我曾经是属于你的女孩
    给你我全部的世界
    给予你我所有
    你却视而不见
    我讲你挽回
    我堵住你的去路
    无论我做什么
    不足以弥补
    只是因为你
    你
    是我思考的全部
    没有人想你一样
    来来去去地萦绕
    现如今你该知晓
    当然你永远不会知道我能侵扰
    你真认为我能换个角度思考?
    没错,你已经全盘知晓
    但告诉我谁是在哭泣的那个
    你的手掌
    便是你的计划
    不给我机会
    但现在的你想要我的所有
    全都只是索取
    你索取的太多
    内心毫无存在
    我已经被耗干
    别这样
    没有什么会比你重要
    你知道我所说的,不是吗?
    在你那一夜地站立
    应该早有料到
    说她只是个朋友
    如今你满意与否?
    因为你不能将我锁住
    不是现在
    我要感谢你因为如今我自由
    我能再次呼吸并不再回到你身旁
    是的,是的
    当然你不曾想到我能伤害你

    李***

其他答案

  • 我是您的女孩给了您我的世界我一切但您不会看见我有我支持您的您的后面什么我是足够从未正义的您您是所有您曾经考虑没有事态如您做什么四处走动来您应该知道赌注您从未现在认为我能打破您您认为我会看另一方式您呀安排它所有推测只是告诉我是那个谁哭泣现在不是您的计划给我时刻您的手的棕榈但是您现在想要我的这是所有作为您采取许多没什么里面我所有被使用来在没什么事关象您您知道什么我是talkin ' 不您在您的一夜立场应该考虑说她是朋友是您现在满足了您无法拿着我的起因下来我不现在想要感谢您' 现在导致我是自由的我能再呼吸并且我从未去回到您呀呀打赌了您从未认为我能

    天***