急,为啥我用的益盟操盘手领先机构版无法显示均线共振了?

好评回答
    楼.主,建.议.你.可.以.先.关.闭.软.件,不.放.心.的.先.在.用.户.数.据.管.理.做.个.备.份。然.后.在.电.脑.桌.面.上.找.到.软.件.图.标,在.图.标.上.点.击.鼠.标.右.键,选.择.属.性--查.找.目.标(也.就.是.找.到.软.件.的.安.装.目.录),再.找.到.里.面s  e  l  f文.件.夹.中.的i  n  t  e  r  f  a  c  e文.件.夹,打.开l  2  c  h  a  r  t  s文.件.夹,然.后.删.除【4  9  0  1.C  H  T】,重.开.软.件.就.正.常.了。我.用.的.是W  i  n  7系.统.下.的.领.先.机.构.版,希.望.回.答.对.楼.主.有.用。

    稍***