请翻译英语

The need to ensure access to water will test our ability as policymakers, farmers, industrial leaders, and consumers to work together, not only within our individual countries but among countries around the world, to prevent this grim possibility of serious water shortages, and water conflict, from becoming a reality.

好评回答
    水源的保证是要通过政策制订者、农民、产业领导者和消费者共同努力的,但这种努力不仅仅限于国内,而是需要全世界的国家共同携手;这样才能防止水源的严重短缺或水灾。

    e***

其他答案

  • 确保水的供应将是对我们能力的一种考验,既考验决策者,农民,行业领导人及消费者集体合作的能力,也考验我国及世界各国防止用水严重短缺,用水紧张极有可能变成现实的能力.

    唯***

  • 对水保证使用的需求将考验我们作为决策者,农民,行业领导者和消费者共同努力的能力.不仅我国,全世界的国家都应该阻止严重缺水,严重用水冲突的可能性成为现实.

    奥***