急,请教翻译~~就一句话

Seller's insurance will be primary without right of contribution of any other insurance carried by or on behalf of Company.
Could you give an accurate translation for me?Thank you!

好评回答
    Seller's insurance will be primary without right of contribution of any other insurance carried by or on behalf of Company.
    就公司办理的保险或以公司名义办理的保险而言,如果卖方没有承担相应保险费分额的权利,那么卖方自行办理保险的责任就是第一位的。

    理***

其他答案

  • 没有卖方的保险或被代表公司携带的任何其他的保险,贡献的权利将会是主要的。

    1***