哪位高手可否帮忙翻译此段话,谢谢了!

Transactions recommended or effected for a client must be suitable for the client in the light of the facts disclosed by the client and other relevant facts about which the planner is or should be aware.

全部答案

  • 本着客户提供的事实及计划指定人所知道的与之相关的或者是应该知道的事实,对客户推荐或者是实际成交的交易必须是适合客户的。

    a***