英语翻译问题,翻译一下这段话,谢谢!

Scene of Lockport on the Erie Canal (W. H. Bartlett 1839)President Andrew Jackson (1829–1837), leader of the new Democratic Party, opposed the Second Bank of the United States, which he believed favored the entrenched interests of rich. When he was elected for a second term, Jackson blocked the renewal of the bank's charter. Jackson opposed paper money and demanded the government be paid in gold and silver coins. The Panic of 1837 stopped business growth for three years.

好评回答
    伊利运河上的洛克波特景色(W.H.巴特莱特1839年画)。安德鲁杰克逊总统(1829-1837)(新成立的民主党领袖)他反对美国第二银行,认为这银行图利富人长久以来的利益。当他连任第二任总统时,他成功的阻止了这银行的重新立案。杰克逊反对使用纸币,而要求政府只收取金币与银币。1837年的恐慌使企业有三年的时间没有任何成长。

    渔***

其他答案

  • 洛克波特场景伊利运河(WH巴特利特1839年),新民主党领袖,总统安德鲁杰克逊(1829年至1837年)反对美国第二银行,他认为丰富的青睐的既得利益。当他第二个任期当选,杰克逊阻止银行的章程的重建。杰克逊反对纸钱,并要求政府支付金币和银币。 1837年的恐慌停止了三年的业务增长。

    2***

  • 洛克波特场景伊利运河(WH巴特利特1839年),新民主党领袖,总统安德鲁杰克逊(1829年至1837年)反对美国第二银行,他认为丰富的青睐的既得利益。当他第二个任期当选,杰克逊阻止银行的章程的重建。杰克逊反对纸钱,并要求政府支付金币和银币。 1837年的恐慌停止了三年的业务增长。

    2***

  • 可以去百度里去找翻译器

    2***

  • 洛克波特场景伊利运河(WH巴特利特1839年),新民主党领袖,总统安德鲁杰克逊(1829年至1837年)反对美国第二银行,他认为丰富的青睐的既得利益。当他第二个任期当选,杰克逊阻止银行的章程的重建。杰克逊反对纸钱,并要求政府支付金币和银币。 1837年的恐慌停止三年的业务增长。

    2***