1.学校什么时候组织郊游?2.韩梅的生日是什么时候?

好评回答
    1. When are we going to have an outing?2. When is Han Mei’s birthday?3. Which month of the year is April?4. Do you want to play soccer?Can I help you? 除了“我能帮助你吗”之外,一般没有别的意思。如果一个售货员或其他服务人员(如图书馆员等等)对顾客说,“您需要帮什么忙”一般说:How can I help you? 或 What can I do for you? 或 May I help you?

    v***

其他答案

  • 1.When does school organise the trip?2.When is Han Mei’s birthday?3.April is the fourth mouth in a year.4.Do you want to play soccer?Can I help you?一般可以翻译成:有什么需要我帮忙的吗?或:有什么我能为你效劳的地方吗?可以用于餐厅里服务员对顾客的问话,或者和女士在一起时常用的话.

    f***