请高手翻译下面这句话。。。做到信达雅。。。

The attempt to be acknowledged by all disconcertingly lifts one foot of your identity into the tomb. Be true to yourself, to the sun and to the moon.That's what I want from you!

不懂者,切勿用机器翻译。。。恳请绕过。。。

好评回答
    欲取宠于众,必惴惴于本性之失。惟诚以待己,日月可鉴,方不负吾之所望。

    天***

其他答案

  • 假面虽惶恐,众人皆向往。
    活出真自我,坦荡对万物。
    汝之真性情,吾欲所求也。

    A***

  • 很具挑战性,我来试试:
    欲叫世间认同,仓惶迷失本心。
    释放真我自性,昭如日月之明。
    愿汝能以此自处!

    墨***

  • The attempt to be acknowledged by all disconcertingly lifts one foot of your identity into the tomb. Be true to yourself, to the sun and to the moon.That's what I want from you!
    瞎玩一个:
    欲媚众,则先失己。守本真,昭对日月,此乃吾之所欲汝也!

    s***

  • 世人仓皇,恐君之所行无异推身入冢。
    真以待已,真以向日,真以对月。
    我欲所得,君之真也。

    1***