几句英译汉

一
1. The origin of language is a problem not yet solved.
2. One of the reasons why men invented certain sounds to express thoughts and actions was that they could communicate with each other.
3. What is true about the words? They are used to express feelings.
4. In expressing their thoughts, great writers are able to move a man to tears.
5. Which of the following statements about the real poet is NOT true?

好评回答
    1语言的起源至今仍然是未解之谜。
    2 对于人为啥发明一些确定的声音来表达思想以及行为这个问题来说,一个解释是这样人们就可以互相交流沟通。
    3 单个的词到底是什么?他们只是情感的表达。
    4 那些伟大的作家表达他们的意思,可以使读者感动的落泪。
    5 一下哪句关于真正的诗歌的陈述是正确的?

    r***

其他答案

  • 1 语言的起源是尚未解决的问题。
    2 人类发明的声音来表达思想和行动是原因之一是他们能够相互交流。
    3 语言的真正含义是什么?它们被用来表达感情。
    4 表达自己的思想,伟大的作家可以使一个人流泪。
    5 关于真正的诗人以下哪项不正确?

    金***