请懂 英文的朋友,帮忙翻译下,这是一封邮件。

Hey
Have not heard from you in ages. You still single? I am back in the dating game.
If you are still intrested you should look me up

You can find me here   Just paste into your browser

akeelahdickson
Hug Hug

Take me off your list

--------------------------------------------------------------------------------
It’s the same Hotmail®. If by “same” you mean up to 70% faster. Get your account now.

好评回答
    这是我猜测的大概意思
    嗨
    好久没有你的信儿了。你还单身吗?我又回到约会游戏(等待相亲)中了。
    如果您仍然感兴趣,你应该看看我,
    你可以在这里找到我 。只要粘贴到您的浏览器上就行了。
    akeelahdickson (可能是人名)
    拥抱拥抱
    请在您的清单上加上我  / optout.php
    -------------------------------------------------- ------------------------------
    这是相同的Hotmail ® 。如果用“相同”的,你的(成功率)快达70 %。
    现在获取您的帐户。

    幽***