海芋英文简介

我要海芋的英文简介,急!要带中文的,要正确,不要长篇大论,几十个单词就够了。求求你们了。(翻译器勿扰) 只要二十几个单词就够了。要精确,希望不要有错误,因为我是要送给南非的人的。

全部答案

  • Calla lilies have enormous leaves and flowers.When it is wet,some waterdrops will fall off from their huge leaves.Their leaves and corms can be made into medicine.So we can learn that calla lilies are not only beautiful but also useful.

    钟***