英译汉

Make your bed more comfortable. What is your birth-year animal? Buy or make a toy. Put it on your bed. People say that birth animal toys bring good luck. Why not try for yourself?

好评回答
    把你的床弄得舒适些,你属什么(或你是什么年出生的)?买或做一个玩具,放在床头。人们说生日吉祥物(属性动物)能给人带来好运。为什么自己不试一下呢?
         大意是买一个和自己属性相同的动物放在床头会带来好运

    j***

其他答案

  • 把你的床铺整理得比较舒适的办法如下.你的生肖动物是什么?购买
    或者自制一个生肖玩具,并把它放到你的床头.人们常说生肖玩具会给人带来好运.你为什么不自己尝试一下呢?

    小***

  • Make your bed more comfortable. What is your birth-year animal? Buy or make a toy. Put it on your bed. People say that birth animal toys bring good luck. Why not try for yourself?
    让你的床睡起来更舒服。
    你属什么?
    买或者做一个玩具。
    把它放在你的床上。
    人们说,生肖的动物玩具能够带来好运。
    为什么不自己试一试?

    m***