求助一篇英语作文

美国女孩Amy是你班上的交换生,她想了解学校的课外活动,请你根据以下要点写一篇70词左右的短文告诉她有关的情况。
1.课外活动时间:星期一到星期五的下午3:30至4:50.
2.开设了很多兴趣小组:绘画、国际象棋、唱歌、舞蹈、中国功夫等。
3.最受欢迎的是中国功夫,因为可以强身健体。

全部答案

  • dear amy, now i tell something about our school activities. the time is from 3:30 to 4:50 pm, monday-friday. you may many choices to choose from. drawing, chess, singing, dance and kongfu are very popular. the most popular activity is chinese kongfu, becausr it can build up our body. may you have a good time .that's all .thank you.

    自***