??

Don’t forget the things you once you owned. Treasure the things youcan’t get. Don't give up the things that belong to you and keep thoselost thing是什么意思

好评回答
    这句有笔误,应作如下:
    Don't forget the things you once you owned. Treasure the things you  can't get. Don't give up the things that belong to you and keep those lost things in memory.
    曾经拥有的,不要忘记。
    不能得到的,更须珍惜。
    属于自己的,切勿放弃。
    已经失去的,留作回忆。

    安***

其他答案

  • 曾经拥有过的不要忘却。得不到的就选择铭记。
    不要放弃现在属于你的东西反而去追悔那些已然失去的。
    我想这段话说的是一种人生态度吧,珍惜现在所拥有的一切(这是最重要的),记得曾经拥有;而失去的和那些得不到的,要学会放手。

    B***