你知道酸雨对湖泊和森林有什么影响 英语翻译 政府正在尽力扫除艾滋病 英语翻译 如果加热冰就会变成水 英语

全部答案

  • Do you know what effects there have been on the lakes and forests?
    The government has been trying its best to get rid of the Aids.
    Ice will become water when heated.
    楼上的貌似都是机器翻译的!汗~~

    在***