根据下面的描述写一篇英语日记

根据以下内容写一篇日记。写作内容:一、昨天与同学外出野餐,按计划要去爬西山。二、早上在校门口集合,七点出发。三、不久后下小雨,继续骑车,一小时后打达山脚。四、雨停,爬上山顶,欣赏美景。五、.照相,唱歌,做游戏,下棋,午餐,玩得开心。六、午餐后下山,四点回家。七、时间为五月二十日,星期三。要求:一、字数大约一百二十左右。二、作文包括以上所有内容要点,但不可逐字翻译。三、可以适当增加细节。参考词汇:野餐picnic欣赏appreciate下棋playchess

全部答案

  • With the students to have a picnic yesterday, according to climb west. At the school gate at seven in the morning and start. Shortly after rain, continue to ride, under the foot of a hour after playing. The rain stops, climbed to the top of the mountain, enjoying the scenery. J, singing and playing photography, chess, lunch, and have fun. After lunch, four home. Time for Wednesday, May 20th.

    C***