伦教镇面边间幼儿园你认为最好?

 老字号幼儿园:工交、财贸、伦办 较大、大型幼儿园:新伟力、精博、万科、和泽、明晖、康乐 如果你地既小朋友系上述幼儿园入读紧的话,就分享下感受吧! 我D小朋友都系财贸读紧,师资还可以,伙食应该都可以(但未亲眼见过D送,所以唔清楚同餐单公布的是否一致),就系活动空间太小,而且可能系公办学校的缘故,经费少,所以未见得好似万科甘组织好多活动让家长参与。

全部答案

  • 我都同意你讲法,一系方便,二系小朋友稳定中意,三确实依家连幼儿园学位都好紧张,唔系话想读就得,无关系只能等安排。

    梦***