定语

They gather all the data they can,not just performance statistics but also the results 【of their own laboratory experiments】【 with achievers.】

with achievers 是修饰 experiments 还是 results?如何判断。
(定语1+定语2 一般是修饰定语1前面的名词,可是这个句子是修饰定语1里面的名词)
求解释!