初三英语解释句子

1.The question is too difficult for us to answer.
2.The question is not easy enough for me to work out.
3.I'm strong enough to climb up the mountain.
4.It's foolish of him to go alone.
5.It's easy for them to learn a foreign language
6.My mother decides to go shopping with me .
7.Guangdong lies in the south of China.
8.Your hairstyle relies on your lifestyle.
9.It takes her two hours to finish her homework everyday.

全部答案

  • 是翻译吗?
    这个问题太难,我们答不出来。
    这个问题不是那么容易,我做不出来。
    我很强壮,可以爬上那座山。
    他一个人走,真是太憨了。
    他们要学一门外语,太容易了。
    妈妈决定和我一起去购物。
    广东位于中国南部。
    你的发式与你的生活方式相应。
    她每天花两小时做作业。

    c***

  • 1,这个问题很难回答我们。
    2,问题不容易足以让我失去工作。
    3,我会强壮到足以攀登上山。
    4.It的他愚蠢的人去。
    5.It很容易为他们学习一门外语
    6.My母亲决定跟我一起去购物。
    7.Guangdong在于中国南部。
    8.Your发型依靠自己的生活方式。
    9.It把她两个小时才能完成她的日常功课。

    冬***