用粤语怎么写

好评回答
    呢几日 我发觉我有个 个人问题!其实系唔想讲出来咖! 感觉会唔好意思... {各位靓仔靓女唔好笑吖} 】【呢个问题就系我自己发觉 自己有个缺点 感觉呢个缺点 就系 我自己坐?涨懊?唔钟意有女仔坐?瘴液蟊?坐?蘸蟊咧换崛梦揖醯?成身唔舒服 感觉成身唔自在!】 嗯.. 我都唔知 点解会有呢个习惯噶?经过修过版!哈哈!

    j***

其他答案

  • 亦几日 我发觉我有个 个人问题 !其实系不想说出来葛 感觉会唔好意思... {各位靓仔靓女莫笑} 】【亦个问题就是我自己发觉 自己有个缺点 感亦个缺点 就是 我自己坐亥前面 不钟意有女仔坐亥我后边 坐亥后边只会让我觉得 浑身唔舒服 感觉浑身不自在!】 嗯.. 我刀唔知 点会有亦个习惯?

    g***

  • 莫名其妙,你而家都写着出?丁?

    第***