英译中.

All kinds of things are for sale there-food and vegetables,shoes and dresses,CDs and clocks.And there are all kinds of people doing different things-selling,buying,talking,eating,trying on clothes,and just walking around.

好评回答
    这里有各种的东西出售--食品,蔬菜,鞋,服装,CD唱片和钟表。这里有各种人做着不同的事情--卖东西,买东西,谈论,吃东西,试衣服,闲逛。

    几***

其他答案

  • 这里有很多东西卖,有食品、蔬菜、鞋、衣服、CD和钟表。 到这里的人都干着不同的活,卖东西、购物、聊天、吃饭、试衣服,还有只是逛逛的。

    s***