请人帮忙写封英文信

负责回信的人休假了,我代理他的工作,摊上这个韩国人的案子,搞不定,请各位高人帮忙。

内容如下:
很报歉这封信回晚了。
我们很困惑,贵司来信中有三笔金额的支付,可是换货时贵司只请过一次吊车卸货。因为附档全是韩文,不知另两笔费用是什么意思,请明示,谢谢。

另外,我们也很乐意知道贵司的处理方案。

好评回答
    Sorry for the late response.
    We are quite confused about the 3 payments you mentioned in your email, as there is only one discharge record. The attachment is all in Korean, we don't understand what the other 2 payments are, please address. Thanks!
    BTW, we'd like to what know your resolution is.
    Best Regards,
    XXX

    小***