pls help to translate, thanks!

he has been leading the team and all of you in production and support functions who have been working really hard.

好评回答
    他带领着队伍,以及所有制造产品的你们,还支持,鼓励支援线上努力工作的人们。
    he has been leading the team :他带领着队伍
    and:以及
    all of :所有
    you in production:制造产品的你们
    support:支持,鼓励
    functions who have been working really hard:
    援线上努力工作的人们

其他答案

  • 他带领队伍和大家所有一直辛苦工作在生产和支援线上的人们。

    g***