急需要一段英语

1.你的家乡在哪??能介绍一下你家乡的历史吗?

2.你的专业是什么??为什么选择这个专业??

3.作为大学生什么是你学到的最重要的学问?请解释?

每题目用英语介绍大概2分钟,里面要有些稍高级的词汇,为了口语期未考试能高点分,跪谢!!急求!!

全部答案

  •   1.Which do you hometown in??Do you Neng bring in one time the diachronic of hometown?
      2.What do are you professional??Why is choice this professional??
      3.What do you as colleger learn to of the last importance academical? ?Do please. clear up?

    1***