帮忙写一篇小简历,谢谢

王华应聘北京21st Century报社职位。
王华,职业:记者,工龄:11年,出生日期:65/7/6,出生地:吉林长春,
外语:英日德,特长:会使用计算机
个人简历:90年 北京大学新闻系毕业
          90—96年12月, 深圳日报社工作
          97-98  英国BBC学习一年
          99年  会日报社新闻编辑部任主任至今。

好评回答
                    RESUME
    Applying for: Beijing 21st Century Journalist
    Name: Wang Hua
    Occupation: Journalist
    Working years: 11 yeas
    Date of birth: 6th July 1965
    Place of birth: Changchun Jilin
    Language: English, Japanese, Germany
    Skills: Computer
    1999 till now Director News edition apartment HUIRI
    1997-1998     Study at BBC in UK
    1990-1996     Journalist Shenzhen Daily
    1990          Graduate from Beijing University News Apartment

    宏***