八年级上册英语作文

内容要关于教材上的(人教版),词数在100词左右,不要用太多八年级上册没有学过的单词,谢谢帮忙!越多越好!

全部答案

  •   I love English,it gives me a colorful dream。I hope I can travel around the world one day。 With my good English, I can make friends with many people from different contries。
      I can see many places of great intrests。I dream that I can go to London,because it is the birth place of English。
    I know, Rome was not built in a day。
       I believe that after continuous hard study, one day I can speak English very well。
    我爱英语,它给了我一个色彩斑斓的梦。我希望有朝一日我可以畅游世界,用我流利的英语,我可以和世界各地的人交友。
      我能看到许多的名胜。我希望我能够到伦敦去,因为那里是英语的故乡。
    我知道,罗马不是一天筑成的。(成功需要日积月累。)我相信在持续不断的努力学习下,总有一天我可以拥有一口流利的英语。

    落***