笔画为十画的全部繁体字

没有五行的要求,只要全部十画的繁体字

全部答案

  •   哧。耻。翀。娖。玳。耽。疸。紞。岛。倒。娣。玷。爹。瓞。冻。恫。蚪。趸。耿。烘。恍。晄。疾。晋。珏。倔。烤。朗。烙。哩。娌。俩。凉。料。烈。玲。瓴。凌。留。旅。挛。伦。倮。耄。拿。纳。肭。衲。孬。能。娘。恧。衄。哦。秦。恁。朊。芮。蚋。偌。晒。
      晌。恕。朔。趿。肽。唐。倘。讨。套。特。疼。屉。倜。恬。挑。条。庭。挺。徒。彖。庹。挖。挝。倭。乌。娭。夏。畜。烜。讯。迅。秧。烊。窈。舀。旃。展。站。珍。朕。肢。值。晊。秩。舯。衷。冢。罜。祝。倬。笫。恣 桉。芭。笆。柏。栢。梆。苄。栟。屙。
      婀。苊。芳。芬。粉。芙。迀。酐。绀。羔。高。哥。格。鬲。哿。根。耕。哽。肱。恭。蚣。躬。拱。贡。玽。股。骨。罟。挂倌桄鬼桂衮核桁讧笏花桓恢唧姬。屐。笄。笈。脊。记。芰。珈。家。痂。恝。兼。豇。狡。讦。拮。桀。芥。衿。肼。弪。径。柩。桕。疽。桔。
      矩。俱。倨。娟。倦。桊。隽。拷。栲。珂。疴。恪。倥。恐。芤。哭。库。框。括。栝。栳。栗。匿。臬。耙。芘。栖。芪。耆。岂。起。气。虔。肷。芡。衾。芩。芹。祛。拳。缺。桑。芟。秫。栓。凇。笋。桃。桐。砼。桅。芴。奚。哮。校。芯。栩。桠。芽。芫。唁。
      苡。倚。痈。邕。娱。圄。峪。原。纭。芸。笊。芝。祗。芷。桎。株。桌。

    J***