英文

 请大哥大姐帮忙翻译一下:
Are you or any of your acompanying family members presently subject to service obligations in any country ?  yes /no

If No,and you or any of your acompanying family members are a citizen of a country in which compulsory military srvice exists,  state below why you/they are exempt from military service.
请翻译 并给予解释presently的准确解释
另外,如果我答No, 我将怎样回答?
谢谢

好评回答
    调查问卷:
      目前在很多地区,你或你的家人必须要服兵役吗?---是的/不用.
    如果不用,那么你或你的家人是否是该存在服兵役制度的合法公民,
    以及说明为何可以不服兵役.
     presently的准确解释 :目前,当前.
    如果答No,那就存在很多不同的情况,比如一家有一人服兵役,或者达到服兵役的年龄但在继续学习.

    1***