英语

---What happened to the two girls?
---Nothing serious.There appears____a misunderstanding.
A.to be
B.to have been
C.to have
D.to have had

好评回答
    ---What happened to the two girls?
    ---Nothing serious.There appears ( to be) a misunderstanding.
    **************
    俺的意见,首先是楼主的题目出得不好。或者出这道题目的人,怪。
    there is a man.有一个人。
    there + be 动词的用法。所以这到题目C,D肯定错误。
    A,B都可以。A表示口语化,一般时态。自然。
    B呢?俺想了想,也可以!!!这样说,强调已经发生了。虽然听起来不自然。
    ***********
    然后,俺总结,这道题目出得乱七八糟。

    走***