翻译。

I'm a guy who works very hard in whatever I do. I enjoy traveling to famous and exotic places around the world.
I'm an attractive, slim, open and outgoing person with a good sense of humor. I like to go out dancing, play and create music, cook, watch movies, and do outdoors activities.
我的理想?ο?
Attractive, fit, outgoing and open person with a good sense of humor. One who likes to travel and explore new things. Must be between the ages of 19 - 27 and near my area if possible.

好评回答
    下次有要翻译的点击下面网址(本人经常用的)

    中国在线翻译中心

    翻***

其他答案

  • 我,无论做什么都勤勤恳恳,喜欢游览名胜和周游世界。
    我,美丽十足,帅气,性格豪放,并具有幽默感,我喜欢跳舞,弹琴也创作音乐,烹饪,看电影和一些户外运动。
    我的理想对象My ideal girlfrend:
    漂亮,健康,性格开朗,具有幽默感,喜欢到处旅行,喜欢探索新奇的事物。年龄在19-27岁中间,最好住在附近。

    l***

  •     我是一个无论做什么都非常努力的人,我喜欢去世界上那些非常著名和特别的地方旅行。
        我是一个很有吸引力的人,帅气,开放,外向,还有些幽默感,我喜欢跳舞,创作演奏音乐,烹饪,看电影和一些户外运动。
    我的理想对象:
        健康,外向,思想开放,幽默的富有魅力的人,喜欢到处旅行,喜欢探索新奇的事物。年龄在19-27岁中间,最好距离我近些。

    p***