这段英语是什么意思?谢谢!

Global Update provides regular updates of activities at the UNSW Overseas Offices. The purpose of the newsletter is to keep all UNSW staff with international interests and responsibilities apprised of developments at the offices.

好评回答
    新南威尔士大学海外办事处的全球更新系统提供定期更新。这一通讯的目的是让所有对国际事务有兴趣和任务的新南威尔士大学的教职工及时了解海外办事处的发展情况。

    译***