英语翻译1句

Indeed,in tests comparing genuine acupuncture with an imitation,patients receiving the fake treatment usually enjoy just about 50 percent of relief as those given the real thing 1.

好评回答
    的确,在正常针灸与模仿针灸的对比试验中,接受假针灸的患者其痛苦的减轻程度通常只有接受正常针灸患者的一半左右.

    瓦***

其他答案

  • 是的。正常针灸和模拟针灸的相比试验中,接受模拟针灸的患者所受的痛苦是接受正常针灸患者的一半.

    羽***