translate a sentence

Learning to read involve all that each individual does to make sense of the world of printed language.
这句话是什么意思?

好评回答
    Learning to read INVOLVES all that each individual does to make sense of the world of printed language.
    要学会阅读,读者必须尽力弄懂书面语言所表达的意思。
    INVOLVE, 必须包括

    g***

其他答案

  • 学习阅读包括能够读懂世界各地的出版物

    g***

  • 学习阅读的含义,即对于所有被印刷出来的语文中的支字片语都能完全理解。

    s***

  • lol, n00bs !! : ), hah, boom, head-shot!!

    b***

  • 阅读的学习,包含了世界上所有能够印刷的语言的理解。

  • 学习读包括所有的每个个体做了解印刷语言的世界。

    痕***

  • 学会阅读包含每个读者阅读时为了弄懂书面语言体系所做的一切。

    风***

  • Learning to read involve all that each individual does to make sense of the world of printed language.
    学习阅读的含义,即对于所有被印刷出来的语文中的支字片语都能完全理解。

    1***

  • 学习阅读(这一过程)包括一个人为了弄明白印刷语言世界而所做的一切。

    卢***