翻译英文文章

4. “An hour before boarding the plane, my boss said, 'If you can find a good engineer for us while you're in Turkey;hire him! We just haven't been able to find a suitable engineer here.' ' Very wll !'I replied. Oh, if inly I hadn't said that,if only I had held my tongue. Did I know what trouble it was going to get me into ?

好评回答
    4. “上飞机前一个小时,我的老板说,‘如果你在土耳其期间能为我们找到一个很棒的工程师,那就雇了他吧!我们就是不能在这里找到一个合适的工程师。’很好!哦,我真不该说这些给你,我真该住嘴了。难道我就不知道我正卷入麻烦之中?“

    十***

其他答案

  • 上飞机前一小时,老板对我说“如果你在土耳其能为我们找到一个好工程师的话,雇佣他!在这儿我们一个合适的也找不到” “好的”我回答到。哦,弱国我知道我会遇到怎样的麻烦,我希望我没有说过这些,希望我控制住了我的舌头

    橘***