听说最近海尔新出了一套婴儿家电,怎么样啊?好用吗?

全部答案

  • `孩`子`体`质`差`,`抵`抗`力`弱`,`最`好`用`专`门`的`电`器`做`,`做`辅`食`的`话`用`那`个`海`尔`的`搅`拌`机`就`可`以,无`论`是`研`磨`五`谷`粉,`鲜`榨`果`蔬`汁`,还`是`搅`拌`青`菜`泥`、`鱼`肉泥、`甚`至`是`肉`泥`、``菜`泥`,都`能`轻`松`制`作,而`且`营`养`成`分`没`有`损`失`。`

    2***

  • 是的,刚出的`婴`儿`家`电`三`件`套,`有`调`奶`器`、`搅`拌`机`还`有`消`毒`锅`。那个调奶器只要`6`0`秒`就``可以`把`奶`加`热`到母`乳的温`度`,`不`刺`激`宝`宝`口`腔`粘`膜`,`营`养`好`消`化`易`吸`收`,特别适合夜间`喂奶所需。新`爸`爸`妈`妈`可`以`买`一`套,非常好`用的。

    2***