1.这条真丝围巾会使我想起中国。(remind...of)2.我会把这个玩具放在盒子里,再用纸包起来。(pack,warp up)3.我这大衣是385元,收你400元,这是找你的15元。change

汉译英!!!帮帮手!!!!

全部答案

  • 1.The silk scarf reminds me of China.
    2.I will pack the toy in the box, and then warp it up by paper.
    3.This coat is 385 yuan.I received you 400 yuan, and this 15 yuan is your charge.

    杨***