翻译 英译中 Love it when you keep jolting。。。

Love it when you keep jolting awake all night as if an alarm went off then you finally sleep have a nightmare and wake up in a heavy sweat. Super great.

一种痛痛快快的生活态度
怎么译出痛痛快快的感觉呢?

好评回答
    爱透那种无法停下来的感觉,教你彻夜难眠,有如闹钟响起,终又抱头大睡,但惨被噩梦惊醒,浑身被汗水浸透。痛快极了!

    墨***

其他答案

  • 即使整夜不寐,也欣然领受,如同闹钟停摆,便会酣然入睡;优入洞房之夜,挥汗而醒,超级享乐。

    w***